Velkommen til oss

Velkommen til Risenga barnehage.

Risenga barnehage AS er en to avdelings privat barnehage med 42 barn i alderen 1-6 år.

Barnehagen var opprinnelig et bolighus og preges derfor av en hjemmekoselig atmosfære. Huset består av mange små rom, og innbyr derfor til lek i små og store  grupper. Uteområdet vårt er stort og oversiktlig.

Barnehagen ligger sentralt til ved Asker sentrum, med kino, bibliotek og torg i gangavstand fra barnehagen. Like i nærheten har vi skog, skøyte- og fotballbane som vi benytter med jevne mellomrom gjennom hele året.

Vi åpner barnehagen kl.07.00 om morningen og stenger kl.17.00 på ettermiddagen. Det er to pedagoger på hver avdeling og to assistenter på Kinaputten og tre assistenter på Dynamitten.  Barnehagen har 5 planleggingsdager i året og vi holder stengt i hele juli.